Ontgeuren & impregneren

zak1

 

Nare geurtjes zijn moeilijk weg te krijgen, u kunt ze natuurlijk proberen te maskeren maar dit helpt maar voor een korte periode, waarnaar de geur meestal nog penetranter terug keert. Vooral de geur van urine lucht, denk aan uw sproeiende kater, een peuter die een “ongelukje” heeft gehad, dampen van rook/nicotine lucht, braaksel, vocht maar ook transpiratie kan zeer onaangenaam gaan ruiken als uw bekleding vervuild is.

Ook kunnen schimmels en meeldauw/huisstofmijt een nare geur veroorzaken. Vooral in kleine ruimtes zoals een boot, auto of caravan waar op een klein oppervlakte “geleefd” wordt is dit snel merkbaar en kan dan irritaties veroorzaken, terwijl u zich juist op die plekken comfortabel zou moet voelen en ongestoord moet kunnen genieten van uw schone frisse omgeving.

Wij werken op basis van enzymen.Deze enzymen breken de geurmoleculen in de bekleding af, waardoor oorzaak van de stank wordt aangepakt en binnen een korte periode verdwijnt. Deze ontgeurings procedure is op basis van natuurlijke enzymen en daarom niet schadelijk voor het milieu. Zo lang er geen nieuwe vervuiling plaatsvind is het resultaat van ontgeuren blijvend.

Daarnaast kunnen wij uw bekleding impregeneren, zodat vuil en vlekken zich niet  hechten. Mocht u in de toekomst een vlek op uw bekleding krijgen, dan blijft de vlek op de bekleding liggen en trekt niet in uw bekleding. U kunt  het beste de vlekken deppen, nooit wrijven, als u wrijft dringt de vlek juist dieper in uw bekleding en is de kans groter op onherstelbare schade!