Trapreiniging

trap

Uw trapbekleding in huis kan het zwaar te verduren krijgen. Doordat op een trap intensiever gelopen wordt dan op vlakke oppervlaktes, wordt het vuil in de bekleding getrapt. Vooral het middelste gedeelte van de trap treden zijn vaak het zwaarst vervuild. De trap wordt smoezelig en er kan zelfs een nare geur in de bekleding gaan hangen. Die nare geur kan worden  veroorzaakt door  verschillende factoren :schimmels, meeldauw, huisstofmijt, bacteriën, vocht  transpiratie (zweetvoeten) of urinelucht van de kat die altijd op het zelfde plekje sproeit.

Vaak wordt er geprobeerd om de vlek zelf te verwijderen, wat soms ook wel lukt, maar niet voor lang.  Trapbekleding is lastig uit te spoelen en vaak blijft er een residu [zeepresten]  achter, wat weer eerder vuil aan trekt en het probleem alleen maar verergert. Ook kan er met verschillende huismiddeltjes blijvende schade of kleurverschil aangericht worden. Ons vakkundig personeel  helpt u hier graag bij, wij voeren een grondige diepte reiniging uit waardoor stof, vuil, zand en dergelijke verwijderd worden en uw trapbekleding weer schoon oogt en fris ruikt. Uw trap lijkt weer als nieuw!

U doet er goed aan  uw trapbekleding 1x in de week grondig te stofzuigen. Het regelmatig stofzuigen van uw trap draagt bij aan een langere levensduur van uw trapbekleding.

Wij adviseren om 1x per 2 jaar een diepte reiniging uit te voeren, zodat  het ingelopen vuil en vlekken verwijderd worden en u nog langer kunt genieten van uw stralende trapbekleding.

Naast het reinigen van uw trap kunnen we voor u ook de trap ontgeuren en impregneren. Zo bent u verlost van de nare geur en krijgen vuil en vlekken geen kans om zich te hechten. Ten slotte is reinigen van uw trapbekleding altijd voordeliger dan nieuwe trapbekleding!